درمان نگرانی
بسیاری از متخصصان معتقد هستند که عامل ژنتیکی در ابتلا به نگرانی های شدید و بیش از حد تاثیر دارد رابرت لیهی نویسنده کتاب درمان نگرانی عقیده دارد که تا حد بالایی عامل ژنتیکی میتواند در مبتلا به این اختلال نقش دارد. البته عوامل تربیتی هم در این موضوع نقش دارند برای مثال کسانی که فرزندان طلاق هستند طبق تحقیقات انجام شده 70 درصد بیشتر از دیگران در معرض دچار شدن به این اختلال قرار میگیرند.
یا در زمانی که نقش وارد با کودک عوض میشود احتمال بروز نگرانی شدید بیشتر است زیرا کودکان نیازمند این هستند که احساس کنند که در امنیت هستند تا بتوانند به رشد و شکوفایی خود ادامه دهند ولی وقتی به دلیل کم کاری والدین احساس میکنند که همواره در خطر هستند و با دنیای واقعی روبرو میشوند باعث میشود که از همان کودکی دچار نگرانی هایی شوند که نیاز نیست با ان مواجه شوند سندی تاب روانشناس نظرات رابرت لیهی را تایید میکند و میگویند که نمی تواند تاثیر ژنتیک را در این موضوع را نادیده گرفت ولی عوامل بیرونی و تربیتی می توانند اختلال های گوناگونی را درون فرد شکل دهند.
کسانی که معمولا به اختلال نگرانی بیش از حد مبتلا هستند معمولا در راستای شان به اختلالها دیگری مانند افسردگی تیز مبتلا میشوند. با سایت علیرضا نیکنام همراه باشید تا امروز بیشتر به موضوع اختلال نگرانی بیش از حد و راه های درمان آن بپردازیم و نگاهی به نظر متخصصین درباره آن بیندازیم.
راه های درمان نگرانی بیش از حد
- فهرست را بررسی کنید
- قطعینبودن همهچیز را بپذیرید
- با صدای بلند گریه کنید
- آرامشتان را ازبین ببرید
- از نگرانیهای خود فهرستی تهیه کنید
منبع: https://alirezaniknam.com/anxiety-treatment/